2021-03-13

Če ne marate vidnih zobnih aparatov, izberite Invisalign – nevidni zobni aparat

Ali veste, da lahko z računalniško simulacijo natančno in optimalno načrtujejo vašo celotno ortodoksno terapijo? Še preden se odločite za katerokoli terapijo z zobnimi aparati, vam ortodonti že v naprej prikažejo različne variante korekcije zob. Za enega izmed vse bolj iskanih rešitev velja tudi Invisalign, nevidni brezžični ortodontski aparat, ki je izdelan na osnovi skeniranja vaših zob. S pomočjo računalniške simulacije izdelajo idealni zobni aparat za vaše individualne potrebe in želje.

Nevidne zobne aparate izdelajo s pomočjo vrhunske sodobne CAD-CAM tehnologije in zadovoljijo še kako zahtevne stranke. Največja odlika Invisalign aparata je v tem, da je prozoren in očem skoraj neopazen. Rezultat preko simulacije na računalniku lahko vidite že v naprej, še preden se za terapijo sploh odločite. V centrih za estetsko zobozdravstvo boste tako v naprej naredili okvirni časovni plan zdravljenja in izvedeli za vse predvidene stroške terapije.

Nevidni zobni aparat vedno lahko snamete

Ustna higiena je pri tem nevidnem aparatu olajšana, saj ga lahko brez težav kadarkoli snamete in očistite. Glede na to, kako kompleksna je terapija ravnanja zob, obstajajo tri različne opornice Invisalign. Za minimalno korekcijo zob zadostuje Invisalign i7. Kjer je potrebnih več ortodontskih korekcij in večje število opornic, izberite paket Invisalign Lite. S tem terapija traja nekako pol leta. Pri obeh paketih lahko naročite tudi posamezni zobni lok, kar pa ceno terapije prepolovi.

Za najbolj kompleksne ortodontske primere pa posezite po Invisalign Full opornicami. Te zahtevajo več kot 14 opornic oziroma toliko kolikor jih potrebujete za željeni rezultat in planirano končno stanje. Ta paket ima 5-letno garancijo, kar pomeni, da vam po potrebi brezplačno izdelajo število novih opornic, da premik zob korigirajo v željeno smer. Tovrstna ortodontska terapija je učinkovita, estetska, povsem neboleča in tista, pri kateri se željeni rezultat vidi že v naprej.