2021-06-09

Kako zahtevno je popravilo iPhone telefona?

Ne glede na to, kakšen telefon uporabljamo, moramo nanj dobro paziti, saj se lahko hitro zgodi, da pride do kakšne poškodbe ali okvare. Včasih smo za to krivi sami, lahko pa se zgodi, da pride do kakšne nesrečne nezgode, na katero nimamo vpliva. Včasih niti ne vemo, kaj je razlog za težave. V takšnih primerih se gotovo splača obiskati serviserja, se pa bodo pokazale razlike glede na to, kakšen telefon uporabljamo. Če prisegamo na mobilnike znamke Apple, potrebujemo popravilo iPhone telefona pri specializiranem serviserju.

Servis Apple telefonov je nekoliko bolj kompliciran in čisto možno je, da bo popravilo iPhone telefona zahtevnejše in dražje. Ni nujno, da bo temu res tako, a priznati je treba, da so nekatere storitve dražje. Zato je še toliko bolj pomembno, da najdemo dobrega serviserja, recimo Mobistekla.si, kjer najdemo podporo tudi za iPhone telefone.

Kaj vključuje popravilo iPhone telefona?

Najpogosteje se opravljajo tiste storitve, s katerimi naslovimo kakšne manjše težave in poškodbe. Posebej značilne so težave z ohišjem in zaslonom, to so pogosto kakšne manjše praske, razpoke ali podobne poškodbe. Pogosto pride tudi do razbitja stekla, v tem primeru je treba vsekakor poskrbeti za popravilo iPhone telefona.

To so najpogostejši posegi, seveda pa lahko popravilo iPhone telefona vključuje tudi kakšne druge ukrepe, sploh če pride do večjih težav ali okvar. Računamo lahko na to, da bodo serviserji uspeli popraviti telefon, včasih pa ga kar zamenjajo.

Koliko stane popravilo iPhone telefona?

Cena je odvisna od tega, kaj popravilo iPhone telefona sploh vključuje. V primeru enostavnih posegov je treba plačati le za material in nekaj enostavnega dela, če recimo menjamo zaščitno steklo ali ohišje bo treba odšteti le nekaj deset evrov. Pri zahtevnejših popravilih so stroški lahko precej višji, tudi nekaj sto evrov, tako da se popravilo iPhone telefona morda sploh ne splača.