2021-06-28

Odlične ideje za teambuilding

Teambuildingi so že  nekaj časa izjemno priljubljena oblika druženja zaposlenih in vodstva izven okvirjev delovnega časa. Za tembuilding je značilno tudi to, da se odvija izven lokacije delovnega mesta. Možnosti za tovrstno druženje je res veliko in ravno zato se je včasih kar težko odločiti, kam peljati celotni kolektiv.

Morda ste vodja nekega podjetja in morate ideje za teambuilding najti sami ter aktivnosti organizirati na vrat na nos. Lahko pa ste eden od zaposlenih oseb in so vas določili, da letos takšno srečanje organizirate kar vi. Ker je to dokaj odgovorno opravilo, si vzemite dovolj časa in razmislite, kje bi se vaši kolegi in kolegice kar najbolje počutili.

Kje najti dovolj dobre ideje za teambuilding

Če se vam v tem hipu niti pod razno ne sanja, kje prosti čas preživeti s svojimi sodelavci, lahko za odličnimi idejami pokukate tudi na spletu. Morda pa se vam splača povezati tudi s katero od turističnih agencij, ki namesto vas lahko vse skupaj dobro organizirala.

Ker je pomembno, da se na teambuildingu odvija tudi kakšna prav posebna aktivnost, je torej dobro, da izberete primerno lokacijo. Odlična izbira je na primer okolica kakšnega jezera ali pa reke. Če boste ciljali na eno od najlepših rek na svetu – Sočo, potem nikakor ne smete zamuditi niti raftinga.

Rafting omogoča nepozabne spomine

Rafting je izjemno priljubljena oblika druženja. Odlično se obnese tudi za teambuilding. Ne ustrašite se ob misli na to, da nekateri od vaših kolegov nimajo pojma o tej aktivnosti. Če bo takšna aktivnost zanje nekaj novega, bo zato še toliko bolj vznemirljiva.

Opremo za rafting boste lahko najeli kar pri ponudniku tovrstne aktivnosti. Vseeno pa je dobro, da se že pred izletom dobro pozanimate, kako bo vse skupaj potekalo. Četudi kdo od vaših sodelavcev ne bo ravno najbolj navdušen nad adrenalinskim podvigom, pa ima ob reki še druge številne dobre priložnosti. Če ne drugega, se lahko ob reki samo sprehajajo in vmes ujamejo kakšno nadvse zanimivo fotografijo.