2021-05-17

Pometalec tal Karcher s4 twin

Metla in smetišnica sta že zgodovina. Zakaj bi se morali utrujati s starodobnimi načini pospravljanja, ko pa lahko uporabljate moderne čistilne naprave? Velikokrat je ljudem težavno očistiti svoje dvorišče ali pa večje površine, saj so res prevelike za čiščenje z metlo in smetišnico. Pometalec tal  Karcher s4 twin je s svojimi različni širinami primeren tako za manjše pohodne poti kot za večja dvorišča in hale. Pometalec tal Karcher s4 twin je zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih čistilnih naprav na tržišču, saj je cenovno dostopen, ergonomsko oblikovan ter zelo enostaven za uporabo. Poiščite ga pri Karcher Kusljan!

Kako si boste s pometalcem tal Karcher s4 twin olajšali čiščenje?

Čiščenje bo sedaj veliko bolj enostavno, praktično in hitro. Pometalec tal Karcher s4 twin je namenjen za čiščenje večjih ali pa manjših površin, prav tako pa tudi prostorov. Pometalec ima položaj za shranjevanje, samostoječo posodo za smeti,  dve stranski krtači, možnost nastavitve potisnega loka in standardni stranski krtači.

Vsak model Karcher pometalca tal s4 twin  ima svoje lastnosti in svoje funkcije. Vsekakor je vsak dovršen in narejen tako, da vam kar se da olajša čiščenje. Vsak Karcher pometalec tal s4 twin  ima ergonomsko oblikovano držalo, njegova teža pa je lahka, kar vam omogoča enostavno in nemoteno premikanje po prostoru oziroma po površini. Karcher pometalec vsebuje 20 literski rezervoar za umazanijo, ki ga je enostavno izprazniti in očistiti. Prav tako pa je ta pometalec tal enostaven za transport, tako da vam premikanje le tega ne bo povzročalo preglavic.

Kako vzdrževati in skrbeti za pometalec tal Karcher s4 twin?

V  tem pometalcu odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave. Prav tako se zelo priporoča uporaba filter vrečke.