2021-03-01

Pri AED Slovenija ponujajo izključno kakovostne defibrilatorje

Defibrilator je naprava, ki lahko reši tudi vaše življenje. Pomen pravilne reakcije v primeru srčnega zastoja je ključen in ravno tu nam lahko na pomoč priskoči dober defibrilator, ki je enostaven za uporabo. Seveda pa se v poplavi defibrilatorjev, ki so na voljo, kupec stežka odloči, kateri bo tisti pravi. 

Nakup kakovostnega defibrilatorja je torej ključnega pomena. Kaj je torej potrebno upoštevati pri nakupu novega defibrilatorja? Kateri so tisti elementi, ki jih mora imeti kakovosten defibrilator? AED Slovenija je pravi naslov za odgovore na vsa vaša vprašanja. Odgovore pa si lahko preberete tudi v spodnjem prispevku. 

AED Slovenija poudarja pomen FDA certifikata

Katere značilnosti moramo torej iskati pri defibrilatorju? Ena prvih pomembnih informacij je ta, da mora imeti vsak defibrilatorji, ki ga kupimo FDA certifikat. To je certifikat, ki zagotavlja, da kupljen defibrilator ustreza vsem strogim zahtevam. Defibrilatorji, ki imajo CE certifikat torej niso tako kvalitetni, saj ne izpolnjujejo vseh zahtev, ki jih izpolnjujejo tisti defibrilatorji, ki imajo FDA certifikat. 

Če še vedno ne veste, kje lahko kupite defibrilator s certifikatom, lahko na spletu poiščete seznam proizvajalcev, ki ponujajo le defibrilatorje z omenjenim certifikatom. Tako se boste po nakupu zagotovo počutili bolje in bolj varno. 

Vedno kupite nov defibrilator

AED Slovenija poudarja tudi pomen nakupa popolnoma novega defibrilatorja. Kljub temu da vam prodajalec rabljenega defibrilatorja zagotavlja, da deluje kot nov, pri takem nakupu nikoli ne boste vedeli, ali še vedno deluje 100% ali ne. 

Ker z defibrilatorjem rešujemo življenja, se zagotovo izplača plačati malce več in imeti pri roki najboljši napravo, kot pa plačati manj in se soočiti s morebitnimi napakami, ki bi jih imel rabljeni defibrilator. Zato ne nasedajte na izraz recertificiran, ker to pomeni, da je bil defibrilator že rabljen. Le novi defibrilatorji, kupljeni pri zaupanja vredni AED Slovenija prodajalcih so vredni zaupanja.