2020-02-24

Stihl MS 441

Pri nakupu naprav, kot so motorne žage, je treba biti zelo previden. Če boste domov prinesli napravo popolnoma neznanega proizvajalca, za katero ste plačali le malo denarja, lahko pričakujete, da se vam to ne bo prav dobro obneslo. Čeprav bo naprava delovala, pa ne bo tako učinkovita in hitra, kot so vam morda obljubili. 

Ravno zato je izjemno pomembno, da pri izbiri motorne žage prednost daste proizvajalcu. Na trgu je veliko dobrih; tudi takšnih, ki so priznani na svetovnem trgu, na primer Husqvarna ali pa Stihl. 

Če, na primer, iščete motorno žago za žaganje srednjedebelih in debelejših dreves, potem je motorna žaga Stihl MS 441 odlična izbira za vas. Opremljena je s posebnim zračnim filtrom; pogonska goriva boste lahko varno in popolnoma preprosto dolivali. Serijsko nameščeno ima tudi 45 cm rezalno garnituro. 

Stihl MS 441 si pred nakupom v fizični prodajalni lahko ogledate kar v spletni prodajalni, kjer si jo lahko zagotovite po nižji ceni. Spletno ponudbo pa se vam splača slediti tudi zato, ker so vam pogosto na voljo tudi posebne akcijske ponudbe. 

Kazalo vsebine

Husqvarna 555

Nekatera dela v gozdu so zelo težavna, zato zanja potrebujemo vrhunske naprave; tudi motorne žage, ki so zasnovane zlasti za zahtevnejše gozdarska opravila. Med njimi zlasti velja izpostaviti motorno žago Husqvarna 555. 

Motorna žaga Husqvarna 555 je bila posebej zasnovana za zelo težavna gozdarska dela. Ponaša se z izjemno veliko prednostmi, ki zagotavljajo, da je delo v gozdu in na podobnih površinah lahko hitreje in tudi učinkoviteje opravljeno. 

Husqvarna 555 vam je po ugodnih cenah na voljo v spletni trgovini, kjer si lahko ogledate še druge vrste motornih žag. Nekatere med njimi so popolnoma enostavno zasnovane in so namenjene lažjim opravilom, ki jih, na primer, izvajate doma na vrtu oziroma v sadovnjaku. Na istem mestu so vam na voljo tudi vrhunske kosilnice.